BELLA DEL MONDO IJSSELSTEIN

BELLA DEL MONDO IJSSELSTEIN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella del Mondo IJsselstein. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 18:28 Goed eten en snel!
2 aug 2022 om 21:51 Ruim 2 uur moeten wachten tot het bezorgd werd. Kipsalon was oke, maar de patat was echt slecht. Leek wel rauwe patat. Volgende keer bestellen we ergens anders
29 jul 2022 om 22:42 Lekker gegeten en aardige bezorger
12 jul 2022 om 22:37 Heerlijk! En lekker snel .. voor herhaling vatbaar.. Bedankt
10 jul 2022 om 22:54 Lekkere kapsalon! Ook de cheesecake was heerlijk!
19 jun 2022 om 21:52 Nog nooit zoo een pesto pizza gegeten met 2 stippen pesto en wat tomaten saus en kaas. Ik zal jullie tip geven geef aandacht aan de uiterlijk van jullie pizza's.
12 jun 2022 om 20:54 Ik vind het heel knap als ik 1 grote kapsalon bestel dat ik die pas twee en een half uur later krijg en dan is de kapsalon nog koud en is het vlees niet gaar
5 jun 2022 om 21:00 Bezorging duurde ruim twee uur en was bij aankomst hartstikke koud en friet was niet gaar. 2 uur van m’n leven verloren aan deze onzin!
2 jun 2022 om 21:02 Wat een slechte maaltijd. De ingrediënten smaken erg goedkoop en lijken er zonder enige aandacht opgesmeten te zijn. De pizza’s waren karig belegd. De pizza’s waren slap en koud. Wij gaan hier nooit meer bestellen, dit is weggegooid geld.
24 mei 2022 om 21:53 Geen lekkere pizza’s
13 mei 2022 om 9:26 Goed gegeten was nog warm
28 apr 2022 om 10:38 Ruim anderhalf uur moeten wachten op een pizza. Een quattro formagi is koud niet te eten, ronduit slecht.