BELLA DEL MONDO IJSSELSTEIN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 90 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella del Mondo IJsselstein. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2024 om 21:44 pasta was prima, alleen er zat zo weinig zalm in.
20 jun 2024 om 23:22 Pizza's waren goed warm en lekker
9 jun 2024 om 20:40 Zat weinige salami op ik heb extra champignons shoarma ook extra besteld weing
11 mei 2024 om 22:25 Later zag ik dat ze bezorgen in Oudewater. Niet altijd de garantie dat eten warm aan komt. Gelukkig viel dat nu mee. Kwaliteit pizza is geen steenoven
26 apr 2024 om 21:27 Pizza kwam aan zonder Salami ( wel besteld) bezorging duurde bijna 2 uur bezorger meer dan een uur te laat
22 apr 2024 om 5:15 Great
30 mrt 2024 om 9:49 Goede bezorgtijd ( sneller dan aangegeven ), beleefde bezorger. Heerlijke pizza had alleen extra kip en gehakt bij besteld, had iets meer mogen zijn.
25 feb 2024 om 1:30 Ja slechte zaak. Staat dan 45 min dat er elk moment aangebeld word. Lijkt wel alsof ze d’r expres zo lang over doen. Ik ga hier niet meer bestellen. Duurt en lang, en het is niet te eten. Ook bij aankomst was mijn pizza al koud.
9 feb 2024 om 21:40 Kwaliteit erg achteruit gegaan tov eerder, terwijl pizza’s inmiddels flink geprijsd zijn! Geen knoflooksaus bij calzone, wel zeer overdadig knoflook op pizza. Daarnaast overdadig gekruid. Pizza was lauw bij bezorgen en dus bijna koud bij opeten..
13 jan 2024 om 19:36 Ruim 2 uur verder en een koude pizza gekregen. De eerste en laatste keer. Ze kunnen het beter el fiasco noemen
29 okt 2023 om 19:55 Altijd prima de pizza. Beetje jammer dat het 2.5 uur duurde voorsat het er was.
21 okt 2023 om 20:42 Langer dan twee uur gewacht. Na het eerste uur werden we netjes gebeld en zou het nog 20 min duren, eindstand was het nog extra uur gewacht. Toen we dit tegen de berzorger vertelde werdt hij zelf soort van boos op ons. Pizza is koud aangekomen.